«الرحمن علّم القرآن، خلقَ الانسان، علّمه البیان»

استادان و معلمان زبان عربی، آموزش دهندگان زبان قرآن کریم و جانشینان اول معلم هستی درعالم خلقتند. معلمی مهارتی چندبُعدی، انسان محور، بسیار دقیق و حساس است. گرچه برای فراگیری این مهارت مهم، مطالعه کتاب‌ها، بهره گیری از محضر استادان فرزانه، حضور درکلاس های درس مدرسه به عنوان کارورز و مشاهده تدریس معلمان و... بسیارضرورت دارد، اما این فعالیت‌ها کافی نیست و ضرورت دارد اندوخته‌ها و اطلاعات تمامی کسانی که به نوعی با امر تعلیم و تربیت، سروکار دارند، به روز رسانی و بارور شود.

یکی از راه‌کارهای مهم و اثرگذار در این زمینه، بهره گیری از تجربیات ارزشمند استادان و معلمان موفق، خوش ذوق، علاقمند وعاشقی است که برای شکوفایی استعدادهای آینده سازان این مرز و بوم و پرورش درست آنان از هیچ کوششی فروگذار نکرده ونمی کنند. از همین رو و با هدف فراهم سازی زمینه انتقال این تجارب ارزشمند، جشنواره تجربیات برترآموزشی- تربیتی استادان و معلمان درحوزه دانش آموزش محتوا (pck) از سوی مسؤولان دانشگاه فرهنگیان در بسیاری از دروس پیش بینی و پیشنهاد گردید و استان خراسان رضوی به دلیل بهره مندی از فیوضات امام رضا(ع) و دارا بودن ظرفیت ها و قابلت های فراوان در این زمینه، به عنوان مجری دومین جشنواره تجربیات برتر در حوزه آموزش زبان عربی، معرفی شد.

امیدواریم با استعانت از حضرت دوست، استقبال بی نظیر و مشارکت گسترده و پرشور تمامی دلسوزان زبان قرآن  که تجربیات نو، ابتکاری، پویا و مبتنی بر روش های فعال تدریس در حوزه آموزش زبان عربی دارند، بتوانیم جشنواره ای پربار و مفید، برگزار و نتایج آن را به جامعه استادان و معلمان زبان عربی کشورمان تقدیم نماییم.

دکتر محمدعلی کاظمی تبار

دبیر کمیته علمی جشنواره